Детоксикация от вредните влияния на Кеймтрейлс, тежки метали и други токсини

sauna
     
     Медицинските изследвания показват, че телата ни трудно могат да се справят с токсичността на околната среда и ние трябва да им помогнем. Въпреки това, природата е създала някои механизми да се справят с много от тях – от токсични метали до обикновена настинка.
     
      Дълго време успяваме да игнорираме или апатично да се отнесем към предупрежденията за замърсяване на храната ни, въздуха и почвата. В световен мащаб Агенциите по околната среда и Агенциите по храните успокоят хората, че начинът ни на живот е доброкачествен, но в същото време си противоречат и потвърждават, че пестицидите в хранат, която ядем са вредни. Повечето от нас вече сме чували за Кемтрейлс (Chemtrails) – вещества, които също биват разпръсквани над градовете ни, убиват пчелите ни и правят от храната ни токсична.
     Нашите кръв и кости съдържат над 85000 различни токсини. Уран от бомби и ядрени енергийни обекти, като Фукушима, вещества, които се разпространяват чрез Световния океан, както и химикали, познати под зловещото наименование Агент Ориндж, сега са част от нашето влошено здраве сега. Има и твърде много други токсини, които няма споменем сега, чийто опустошителни последици за здравето могат за запълнят много книги. Тези токсини се просмукват в клетките ни, причиняват рак, депресия и лудост.
     
     Тези замърсители правят децата ни по-малко интелигентни, а синдромът на дефицит на вниманието, хиперактивност и аутизмът, астмата са вече широко разпространени заболявания сред тях. Токсините бавно, но сигурно увреждат имунната система, причиняват алергии и фатални заболявания сред деца и възрастни, все по-трудно става да се преборим дори с обикновен вирус. Нашите хормонални системи са толкова повредени, че децата ни навлизат все по-рано в пубертета, а ембрионите на бъдещите бебета не се развиват правилно. Телата ни са обременени и тежки, прекалено уморени, защото отровените ни организми не могат да метаболизират правилно мазнините и протеините.
     
     Нашите тела могат да се отърват по-лесно от токсините посредством многобройни природни канали като косата, кожата, червата, телесните течности. Чрез лабораторни тестове могат да се открият изключително високи нива на токсини в кичур коса, дори и при хора, които си мислят, че живеят здравословно – тренират редовно, хранят се с плодове и зеленчуци, не пият, не пушат. Косата е най-изразителнияг показател на токсичното отравяне – следи от алуминий, живак, бисмут, олово, арсен, калай, титан, сребро, азбест, хлор, титан, уран и антимон.
     
     Един от начините тялото да започне да се освобождава от токсина, е като го разтвори във вода, така че да може да се отдели по съответния канал, но ние дотолкова сме се отдалечени от природата, че дехидратираме тялото си по всякакви възможни начини – чрез алкохол, всекидневно пиене на кафе и кола, дехдратиращи напитки и храни, че този начин на изчистване на тялото много често е блокиран.Така се получават болестите. Токсинът започва да се движи чрез кръвната плазма и в репродуктивния цикъл на клетките и тъканите, така че болестта се развива в тази част на тялото, която е най-слаба. Болестта се „ражда“ във физическото тяло, когато генетичните предразположения на тялото дадат път на екологичния стрес, т. е. токсичността.
     
     
     Как да детоксикираме организма си?

     
      Много е важно да прекарвате времето си сред природата на чист въздух, на не прекалено силно слънце, тъй като дърветата и цветята и въобще досегът с природата действат като естествени пречистватели на тялото.
     
      Изхвърлете всички токсични почистващи препарати от дома си – насочете се към естествените – оцет, сода за хляб, лимонов сок и слънчева светлина. Тези 4 неща могат спокойно да почистват домовете ни, дори и нас самите, от горе до долу, без предизвикването на депресия, хормонални смущения, рак и множество други болести, причинени от канцерогенни и токсични вещества в домакинските препарати, като диетаноламин (DEA) и триетаноламин (TEA).
     
      Позволявайте си периодично сауна – това е един от най-добрите начини за детоксикация чрез потене. Сауна не е лукс и не случайно тя е част от културата на много народи. Друг ефикасен начин на изпотяване са редовните физически аеробни упражнения до изпотяване – поне 2-3 пъти седмично.
     
     Периодичното постене, особено на границата на смяната на сезоните. Постенето не е случайна прищявка в много религии и култури – то позволява лесна и безпроблемна адаптация на тялото към смяната на времето. Повечето от нас не искат да пропуснат дори едно хранене през деня, но дори само един ден без храна, позволява на тялото ни освобождаване на токсини, съхранявани в мастната тъкан. Съществуват също и хранителни програми за пречистване, в които се редуват пост и свободни от пост.
Като цяло – тялото е вашият храм на душата, не го хранете с боклуци. Когато пазарувате от магазина, четете!
     
      Пречистването на червата и на тялото съществува още в древни йогистки учения. Там се упражняват методи, чрез които се пречистват устата, езика, трахеята, а стомаха и червата се пречистват най-добре чрез пиене на вода с морска сол. Съществуват и редици методи като стомашни и чревни клизма.
     
      Пийте повече вода, като внимавате да не е замърсена. Много от токсините са разтворими във вода. Пиенето на вода, ще спомогне за разтварянето им и премахването им.
     
      Къпане с редуване на топла и студена вода, по възможност в естествени източници, където водата е чиста – реки, езера, море. Обикновеното къпане също е чудесен ритуал за пречистване. Това е традиция и се практикува в Япония, Турция, Индия, Африка и Австралия. Къпането първо в гореща вода разширява кръвоносните съдове и помага на мастните клетки да работят по-ефективно за намаляване на мазнините и токсините в тялото. Студената вода тонизира тялото му позволява по-ефикасно да се справи с токсините, освен това ни позволява да направим повече потапяния в горещата вода. Също така, затоплянето на тялото подобрява лимфната система и имунната функция.
     
      Има много хранителни продукти, напитки и подправки, които са достъпни и помагат за очистване на организма от червата до черния дроб. Такива детоксикиращи източници са зеленият чай, куркума, канела, карамфил и кориандър, билки като пелин и бъз. Използвайте Магарешки бодил или корен от Глухарче за детоксикация на черния дроб. Този важен орган премахва токсините преди да са стигнали да кръвта ни. Други подобни са лимоновият сок, ябълковият оцет и джинджифилът.
     
      Използвайте природна глина или хума за извличане на токсините от кожата. Шаолините са използвали специална глина за да подпомогнат извличане на тежки примеси от телата си, да се лекуват по-бързо от наранявания. Тя се налага върху кожата в комбинация с няколко билки или се използва като каша. Този вид глина е особено ефективна при премахване на тежки метали, олово или живак.
     
      Увеличeте приема на Витамин С. Последните изследвания сочат Витамин С в умерени, не прекалено високи дози, като ефикасно средство за пречистване (тъй като той е разтворим във вода).
     
Въпреки многото токсини в нашия свят, ние можем да си помогнем с някоя или с повече от тези прости мерки.
     
     
     

 

Благодаря ти, че споделяш тази публикация чрез бутончетата отдолу

Ако статията ти е била важна, полезна или интересна - постави и оценка!
За целта е нужно да натиснеш една от петте звездички!
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (2 оцени(ха), резултат: 5,00 от максимално 5)
Loading...Loading...

Може да харесаш още:

Морска или готварска сол - вижте разликите
Години наред лекари и специалисти по здравословно ...
Сланината да регулира холестерола ни?
Сланината - вкусната и полезна храна на дедите н...
Кисело зеле и зелева чорба - какво не знаем?
Българската кулинарна традиция и народна медиц...
Био Еко 5 лв връзката - а каква е истината ....
В наше село плъзна епидемия от биоеко “фермерски м...
Мурсалски чай - за какво помага и как се приготвя
Мурсалският чай (лат. Sideritis scardica) е една о...
Природната профилактика на рака, витамин B17
Чували ли сте за витамин B-17? Може би сте чували ...
Как да си направите джинджифилова бира у дома
Поддържането хидратацията на тялото през целия ден...
Червеното цвекло лекува поне 15 болести
Около 800 г. пр. Хр. един асирийски текст описва ц...

Напиши своето мнение

Напиши коментар преди всички по “Детоксикация от вредните влияния на Кеймтрейлс, тежки метали и други токсини”

Твоят коментар

Copyright © 2021 ПУКНИЦА. НЕТБГ | Google sitemap
Разработено от ХитОферта